Hoe ik werk

Systemisch Energetisch Werk

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ABOUT MELicensed Psychologist
& Motivational Speaker

We maken allemaal deel uit van een systeem. In je gezin, werk en je relaties. Systemisch werk is een prachtige manier om naar dynamieken binnen je familiesysteem te kijken. Welke patronen en overtuigingen heb jij meegenomen vanuit je gezin van herkomst?

Verval jij steeds in dezelfde patronen? Kom je voor jouw gevoel maar moeizaam vooruit?
Systemisch werk kan dan uitkomst bieden. Het geeft inzichten in jezelf, je relaties en je gedrag. Het zorgt ervoor dat je terugkomt bij je authentieke zelf en mag vertrouwen op jouw weten en eigen kennis.

Wat brengt het jou?
• Bewustzijn van je positie en rol die je inneemt of hebt ingenomen in een bepaald systeem (je gezin, organisatie, team en familie)
• Inzichten en helderheid in onbewuste dynamieken, die je verder kunnen helpen
• Heling van oude pijn
• Het laat je zien hoe jij en anderen in het systeem met elkaar communiceren, maakt verborgen dynamieken zichtbaar en toont aan hoe jullie elkaar beïnvloeden
• Je herkent je patronen en waar/hoe ze zijn ontstaan
• In de opstelling zie je waar jouw uitdagingen vandaan komen en waar jouw kracht ligt.
• Er ontstaat meer ruimte in jou om te spelen en je gaat lichter naar huis

In mijn werk heb ik een veilige omgeving gecreëerd om in vertrouwen, en met humor zonder poespas tot de kern van het probleem te komen. Ik heb oog voor de onderstroom en verborgen dynamieken. Ik laat je graag de magie van een opstelling ervaren.

Onze tijd samen is een traject op maat naar aanleiding van een persoonlijke intake. In dit vrijblijvende gesprek krijg jij inzicht in eventuele oplossingen en manieren van samenwerken.   Uurtarief Energetisch Systemisch Werk € 120,- per uur.

Verval jij steeds in dezelfde patronen? Kom je voor jouw gevoel maar moeizaam vooruit?
http://www.jobcassee.com/wp-content/uploads/2024/01/logo-dark-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image