OVER MIJ

Job Cassee

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Mijn methodeOver Job

Fijn dat je bij mij terecht bent gekomen. Ik ben Job Cassee opgegroeid in Haarlem in een gezin van 6. Ik kom uit wat je noemt uit een disfunctioneel gezin. Dus chaotisch, enig geweld en emotionele afstand. Waar drank misbruik regelmatig om de hoek kwam kijken en waar mijn zus en ik flink onder te lijden hadden. Die bewustwording kwam pas veel later, want op jonge leeftijd dachten wij dat dit normaal was.

Als tiener gingen mijn ouders scheiden, vanaf dat moment werd mijn leven een roller-coaster van emoties, gepaard met veel experimenten (zo noem ik de fases in mijn leven) en onrust. Veel vallen en opstaan, vooral weer opstaan dat kan ik goed omdat echt voelen mij niet bekend was. Maar van al die experimenten nam ik veel kennis mee, opgeslagen voor latere momenten.

Gepest worden, leren voor mijzelf opkomen, met een huis vol en alleen maar vrouwen was het moeilijk voor mij om een veilig thuis te creƫren. Eenzaamheid en veiligheid werden een steeds groter ding voor mij. Maar dankzij veel lieve en goede mensen om mij heen ben ik jaren lang gaan werken aan mijzelf, gaan onderzoeken waar dingen
vandaan komen en hoe er mee om te gaan.

Dat brengt mij waar ik nu ben en graag geef ik mijn ervaringen door en hoe er mee om te gaan, ik leer nog steeds en dat maakt het zo gaaf om daar mee te werken!

http://www.jobcassee.com/wp-content/uploads/2024/01/cut.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image